homepromorealisatieszonnepanelenzonneboilerswarmtepompenvloerverwarmingcontact
 
Vloerverwarming
Tegenwoordig gaan meer en meer mensen op zoek naar alternatieve verwarmingsmogelijkheden! De klassieke mogelijkheden worden ouderwets of gewoon veel te duur. Een van die alternatieven is vloerverwarming. Vloerverwarming is niet alleen een esthetisch, maar volgens de liefhebbers ook een behaaglijk systeem. Het resulteert voor 100 % in stralingswarmte. Bovendien is vloerverwarming ook energiezuining. Het vergt nagenoeg geen onderhoud en doet evenmin stof circuleren in de woonkamer.
Hoe werkt het?

Vloerverwarming werkt door middel van een holle ruimte onder de vloer waar dan buizen liggen waar warm water wordt door gepompt. Enkele factoren zorgen mee voor goede verwarming. Zo speelt de oppervlakte van de vloer, hoe dik de vloer en uit wat voor soort steen de vloer bestaat ook een bijlangrijke rol. Verder is er aan de vloerverwarming ook nog een thermostaat gekoppeld die dan de temperatuur regelt.
Wat doen wij?

Earthsystems helpt u van begin tot eind:
  • Bestellen van de nodige materialen bij de juiste leverancier.
  • Levering van de materialen.
  • Met vakmanschap plaatsing van uw vloerverwarming.
  • Het aansluiten en integreren van de vloerverwarming in uw residentie.

Vloerverwarming is ideaal te combineren met een zonneboiler of warmtepompt. Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren.