homepromorealisatieszonnepanelenzonneboilerswarmtepompenvloerverwarmingcontact
 
Centrale verwarming
Bij een centraal verwarmingssysteem wordt gebruik gemaakt van één verwarmingstoestel waarmee de warmte wordt geproduceerd.  Deze warmte wordt vervolgens verspreid over heel de woning.Soorten centrale verwarming

HOOGRENDEMENTSKETELS
Hoogrendementsketels werken op aardgas of mazout (stookolie) en hebben een hoger rendement ten opzichte van de conventionele gasketel. Je kan deze verwarmingsketels herkennen aan het HR+ label voor aardgasketels of Optimaz label voor Stookolieketels.

CONDENSATIEKETELS
De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketels waarmee gestookt kan worden op aardgas of stookolie. Het verschil met de ouderwetse verwarmingsketel is dat de condensatieketel een hoger rendement behaald door de waterdamp van de rookgassen om te zetten in warmte.

WARMTEPOMP
Warmtepompen halen het grootste deel van hun energie uit de nabije omgeving. Hierdoor zijn ze heel milieuvriendelijk en erg energiezuinig.

ZONNEBOILER
Een zonneboiler bestaat uit grote collectoren die in de tuin of op het dak geplaatst worden. In deze collectoren bevindt zich water dat opgewarmd wordt door zonnestralen.


Wat doen wij?

Earthsystems helpt u van begin tot eind:
  • Professioneel advies geven voor het uitkiezen van het juiste systeem.
  • Bestellen van de nodig e materialen bij de juiste leverancier.
  • Levering van de materialen.
  • Met vakmanschap plaatsing van uw centrale verwarming.
  • Het aansluiten en integreren van de centrale verwarming in uw residentie.